Як побудувати відносини з учителем? Рекомендації батькам першокласників
Зі вступом до першого класу в житті дитини з`явилася фігура, яка протягом найближчих років…
Ділова притча від Тадао Ямагучі
Зі вступом до першого класу в житті дитини з`явилася фігура, яка протягом найближчих років…
Навчання в Класичної гімназії має свої особливості. Діти надходять в 5 клас за конкурсом, здавши вступний тест. Освітня…
Здатність до рефлексії, що полягає в осмисленні змісту власної свідомості, своїх дій, самопізнання свого "Я", є одним з…
На етапі матеріалізованих дій учні мають у своєму розпорядженні карткою - на нейусваіваемие відомості про виконуваної…
На цьому етапі учні знайомляться з новою діяльністю і входять в неї знаніямі.Важно не тільки розповісти, як вирішувати…
Навчальна діяльність - спільна діяльність вчителя і учня, ученіяі навчання. Проблема взаємовідносин між учителем і…
Засвоєння наміченої діяльності і входять до неї знань може бути успішним, коли учень послідовно пройде всі необхідні…
Різні динамічні особливості виконання навчальної діяльності фіксіруютсяучітелем.Майже ніколи вчитель не замислюється…
Одного разу мудрий Учитель запитав своїх учнів: «А ви знаєте, чому люди кричать, коли вони сваряться?»Один…
- Учитель, скажи, чи існує день, найбільш сприятливий для того, щоб звертатися з пропозицією до покупця? - День?…
Одного разу до Вчителя прийшов учень і запитав: - Учитель, я помітив, що часто втрачаю клієнта абсолютно…
Один з кращих учнів запитав: - Учитель, що робити, якщо покупець не хоче віддавати гроші за товар, який він давно…
Одного разу учень сказав Учителю: - Учитель, я придумав багато удосконалень і поліпшень для підприємства, в якому…
Одного ранку Учитель зібрав усіх своїх учнів і сказав їм: - Чим відрізняється товар «цеглини» від…
Одного разу учень запитав: - Учитель, недавно я знайшов нову роботу - комерційним директором, і у мене тепер в…
Одного разу до Вчителя прийшов учень і запитав: «Учитель, я кілька днів намагаюся продати велику партію…
Одного разу учень запитав: - Учитель, часто буває так, що я приходжу кудись, хочу зустрітися з тим, хто міг би…
Один раз Учитель запитав у своїх учнів:- Чому, коли люди сваряться, вони кричать?- Тому, що втрачають спокій, - сказав…
Мій друг Монті Робертс - власник ранчо в Сан-Ісідро. Він запросив мене погостювати в його будинку, а також…
До одного дуже старому Учителю прийшов принц і сказав: - Мене послав батько. Він старий і не проживе довго. Він…
На початку ери Мейдзі [1868-1912] жив знаменитий борець на ім`я Про Нами - Величезні Хвилі. Надзвичайно сильний,…