Методика вивчення ставлення до навчальних предметамг.н. Казанцевой
Розділ I. Назви з усіх досліджуваних у школі предметів твої А. Улюблені Б. НелюбиміРозділ II. Підкресли причини, що…
На наступний ранок учень приніс Учителю свої пропозиції, записані на двадцяти аркушах дорогою і красивою паперу. Учитель поставив під останнім листом свій підпис, і учень відніс папери хазяїнові, на цей раз вже від імені Вчителя.
Увечері він прибіг радісний і сказав, що все пропозиції прийняті з вдячністю, а також поклав перед Учителем досить велику суму грошей, сказавши, що це - подяка начальника за мудрі поради.
- Чому ти радієш? - запитав Учитель. - Йому не потрібен розум, йому потрібен авторитет. Ця фірма не гідна тебе.
Учитель віддав всі гроші учневі й порадив організувати своє підприємство.
Ділова притча від Тадао Ямагучі
Розділ I. Назви з усіх досліджуваних у школі предметів твої А. Улюблені Б. НелюбиміРозділ II. Підкресли причини, що…
Навчальна діяльність - спільна діяльність вчителя і учня, ученіяі навчання. Проблема взаємовідносин між учителем і…
Засвоєння наміченої діяльності і входять до неї знань може бути успішним, коли учень послідовно пройде всі необхідні…
Одного разу мудрий Учитель запитав своїх учнів: «А ви знаєте, чому люди кричать, коли вони сваряться?»Один…
Якщо для вашої дитини настає пора вступу до школи, ваше завдання серйозно підготується. Адже ні для кого не секрет, що…
- Учитель, скажи, чи існує день, найбільш сприятливий для того, щоб звертатися з пропозицією до покупця? - День?…
Одного разу до Вчителя прийшов учень і запитав: - Учитель, я помітив, що часто втрачаю клієнта абсолютно…
Один з кращих учнів запитав: - Учитель, що робити, якщо покупець не хоче віддавати гроші за товар, який він давно…
Одного ранку Учитель зібрав усіх своїх учнів і сказав їм: - Чим відрізняється товар «цеглини» від…
Одного разу учень запитав: - Учитель, недавно я знайшов нову роботу - комерційним директором, і у мене тепер в…
Одного разу до Вчителя прийшов учень і запитав: «Учитель, я кілька днів намагаюся продати велику партію…
Одного разу учні запитали: - Учитель, як правильно почати розмову з покупцем, прийшовши до нього в гості? …
Одного разу учень запитав: - Учитель, часто буває так, що я приходжу кудись, хочу зустрітися з тим, хто міг би…
Один раз Учитель запитав у своїх учнів:- Чому, коли люди сваряться, вони кричать?- Тому, що втрачають спокій, - сказав…
Настоятелем монастиря Кеннін був Мокурай - Безмовний Гром. У нього був улюбленець на ім`я Тое, якому було всього…
Мій друг Монті Робертс - власник ранчо в Сан-Ісідро. Він запросив мене погостювати в його будинку, а також…
До одного дуже старому Учителю прийшов принц і сказав: - Мене послав батько. Він старий і не проживе довго. Він…
Молодий токійський лікар на ім`я кусудам зустрів однокашника, який вивчав тепер дзен. Він запитав його, що ж це…
Cінмен Мусаси-но-Камі Фудзівара-но-Генсін, більш відомий під ім`ям Ідзумі Міямото Мусасі, народився в селі Міямото…
На початку ери Мейдзі [1868-1912] жив знаменитий борець на ім`я Про Нами - Величезні Хвилі. Надзвичайно сильний,…
Один Майстер дзен, будучи архітектором, проектував новий храм. Поруч з ним постійно перебував його перший учень.…