Про значення анкетування учнів для освітнього процесу
Навчання в Класичної гімназії має свої особливості. Діти надходять в 5 клас за конкурсом, здавши вступний тест. Освітня…
Ділова притча від Тадао Ямагучі
Навчання в Класичної гімназії має свої особливості. Діти надходять в 5 клас за конкурсом, здавши вступний тест. Освітня…
Розділ I. Назви з усіх досліджуваних у школі предметів твої А. Улюблені Б. НелюбиміРозділ II. Підкресли причини, що…
Навчальна діяльність - спільна діяльність вчителя і учня, ученіяі навчання. Проблема взаємовідносин між учителем і…
Одного разу мудрий Учитель запитав своїх учнів: «А ви знаєте, чому люди кричать, коли вони сваряться?»Один…
Любов - це те, що оточує людей з найдавніших часів. Завдяки чому розмножувалися перші люди: завдяки любові або…
- Учитель, скажи, чи існує день, найбільш сприятливий для того, щоб звертатися з пропозицією до покупця? - День?…
Одного разу до Вчителя прийшов учень і запитав: - Учитель, я помітив, що часто втрачаю клієнта абсолютно…
Один з кращих учнів запитав: - Учитель, що робити, якщо покупець не хоче віддавати гроші за товар, який він давно…
Одного разу учень сказав Учителю: - Учитель, я придумав багато удосконалень і поліпшень для підприємства, в якому…
Одного ранку Учитель зібрав усіх своїх учнів і сказав їм: - Чим відрізняється товар «цеглини» від…
Одного разу до Вчителя прийшов учень і запитав: «Учитель, я кілька днів намагаюся продати велику партію…
Одного разу учні запитали: - Учитель, як правильно почати розмову з покупцем, прийшовши до нього в гості? …
Одного разу учень запитав: - Учитель, часто буває так, що я приходжу кудись, хочу зустрітися з тим, хто міг би…
Один раз Учитель запитав у своїх учнів:- Чому, коли люди сваряться, вони кричать?- Тому, що втрачають спокій, - сказав…
Шлюбні узи роблять різний вплив на стан здоров`я і тривалість життя чоловіків і жінок. Раніше вважалося, що кожен…
Мій друг Монті Робертс - власник ранчо в Сан-Ісідро. Він запросив мене погостювати в його будинку, а також…
До одного дуже старому Учителю прийшов принц і сказав: - Мене послав батько. Він старий і не проживе довго. Він…
яка існує специфіка спілкування в житті? Чи є різниця в специфіці спілкування чоловіків і жінок? Більшість жінок,…
На початку ери Мейдзі [1868-1912] жив знаменитий борець на ім`я Про Нами - Величезні Хвилі. Надзвичайно сильний,…
Людина, яка вирішила зайнятися бізнесом, повинен займатися саме їм, а не плутати його з благодійністю.Бізнес це…
Чоловіки завжди пишалися перед жінками своїм високим інтелектом. Раніше це визнавали і вчені. І ось тепер дослідники…