Довіряючи власного досвіду
Якщо ми довіряємо власного досвіду в житті, це говорить про те, що ми не відводили погляду - ми бачили все, що з…
Єдиний, вцілілий при корабельній аварії пасажир, був викинутий на безлюдний острів.
З уламків корабля, прибитих до берега, він сяк-так спорудив собі укриття, вніс туди все, що викинуло море і могло стати йому в пригоді.
Він підніс хвалу і подяку Богові за своє спасіння.
Минуло багато днів, а повз острова не пропливла жодне судно.
Щоранку він обходив острів в пошуках їжі.
Одного разу, під час такого обходу, розгорілася пожежа. Полум`я випалило всі дерева навколо. Житло з усім вмістом теж згоріло дотла.
Тільки чорний дим піднімався до неба.
Повернувшись і знайшовши попелище на місці свого житла, бідолаха заволав до неба.
- Як ти міг таке мені зробити ?! За що?
Він зовсім занепав духом. Але раптом почув незвичний шум і побачив що наближається до острова корабель.
- Як ви мене знайшли?!
- Ми побачили багаття, який ти розклав.
Мораль і висновок:
Легко впасти у відчай, коли не все йде так, як хотілося б. Але не можна здаватися! Для всього в нашому світі є причина, мета і наслідок.
І навіть в тому, що особливо важко і боляче, треба відшукувати кінець, який веде до нового початку.
Коли все згорає і тільки чорний дим піднімається до неба, можливо, він потрапляє якраз туди, звідки буде послано порятунок.
Якщо людина знає, що все, що відбувається з ним, на краще, він сприймає це, як підтримку згори.
Якщо ми довіряємо власного досвіду в житті, це говорить про те, що ми не відводили погляду - ми бачили все, що з…
І було у людини одного два сина і дізнався один син про пікап і сказав, дай мені мою частину спадщини і я пойду…
Одного разу мудрий Учитель запитав своїх учнів: «А ви знаєте, чому люди кричать, коли вони сваряться?»Один…
Іноді так трапляється, що просто у нас опускаються руки. Все не те і все не так, життя сірка, зів`яне, ніхто не…
Навколо цього кольору завжди багато суперечок. Хтось вважає його символом скорботи і смирення, а хтось бачить в ньому…
Один з кращих учнів запитав: - Учитель, що робити, якщо покупець не хоче віддавати гроші за товар, який він давно…
Одного разу учень запитав: - Учитель, недавно я знайшов нову роботу - комерційним директором, і у мене тепер в…
Йшов сніг. Взимку це справа звичайна. Погода була тихою, і великі пухнасті сніжинки не поспішаючи кружляли в химерному…
«Давним давно 2 друга ... .які любили один одного як рідні брати ... були закохані в одну дівчину ... Один знав,…
Порятунок від повеніОдин рабин дуже пишався своєю вірою в Бога. Раз у раз він повторював: «Я вірую в…
Один раз Учитель запитав у своїх учнів:- Чому, коли люди сваряться, вони кричать?- Тому, що втрачають спокій, - сказав…
Одного разу осел фермера провалився в колодязь.Поки фермер думав, як йому вчинити, тварина годинами видавало жалібні…
Якось раз одна дівчина полізла на горище свого будинку і знайшла там старовинне дзеркало, покрите павутиною. Змахнула…
ТорОдного разу, давним-давно, великий бог-громовержець Тор прямував по землі, і зустрів він одну людину з острова…
Коли Бог зробив чоловіка і жінку, він поселив їх разом в одному будинку. Чоловік і жінка силою були рівні, і, якщо…
Грецький острів Родос є одним з найкрасивіших. За легендою він виріс з морської безодні. Аполлона настільки захопила…
Всім здорова! Т. До ми ще не знайомі розповім трохи про себе ... Мені 17 років! Вчусь і працюю! Ще совсём недавно…
На початку XIX століття в Японії жив знаменитий майстер кендо на ім`я Сокен. Одного разу в його будинку завелася…
«Швидше за все, я це не зможу зробити, для мене це важко!». Прямий шлях до провалу в досягненні…
Професійний психолог розповідає історію, як він допоміг вирішити дівчині, її давні психо- комплекси. Вперше…
Цілі, які ви визначаєте для себе, є певним вступом до дій, завданням їх є чітка установка того курсу, якого вам…