Безпечна поведінка і успіх
1) Притча «Бог - вчитель». Разговаріваютдва людини, хто вірує в Бога і атеїст, которийпопал з скрутну…
Одного разу осел фермера провалився в колодязь.
Поки фермер думав, як йому вчинити, тварина годинами видавало жалібні звуки. Нарешті фермер прийняв рішення, він порахував, що осів вже старий, а колодязь потрібно було закривати в будь-якому випадку. Просто не варто витрачати тих зусиль заради того щоб витягувати старого осла. Він запросив всіх своїх сусідів допомогти йому закопати колодязь. Всі дружно взялися за лопати і почали копати і закидати землю в колодязь.
Осел відразу ж зрозумів до чого йде справа і почав видавати страшний вереск. Потім на загальний подив він притих. Після кількох кидків землі фермер вирішив перевірити і подивитися як там внизу. Він був здивований від того, що він побачив там. З кожним шматком землі, падав на його спину, ослик проробляв щось абсолютно неймовірне. Він струшують і ставав поверх скинутої землі. Поки сусіди фермера продовжували закидати землю в колодязь, кожен раз тварина струшують і ставало поверх насипаної землі. Дуже скоро всі здивувалися, бо побачили, як ослик піднявся наверх, перестрибнув через край колодязя і помчав вперед як очманілий!
У житті вам буде зустрічатися багато усякого бруду і кожен раз життя буде посилати вам все нову і нову порцію. Всякий раз, коли впаде кому землі, струсіть і піднімайся наверх і тільки так ти зможеш вибратися з колодязя.
Кожна з виникаючих проблем - це як камінь для переходу на струмку.
Якщо не зупинятися і не здаватися, то можна вибратися з будь-якого найглибшого колодязя.
Струсіть і піднімайся наверх!
1) Притча «Бог - вчитель». Разговаріваютдва людини, хто вірує в Бога і атеїст, которийпопал з скрутну…
Будова дії - структура дії.суб`єктна дія - відноситься до суб`єкта або об`єктуцілеспрямована дія - завжди має на меті…
У найскладнішій ситуації, коли все відвертаються від тебе і не хочеться йти далі. Не хочеться рухатися вперед.…
На консультації молода, приваблива і дуже втомлена жінка: «Я ніяк не можу перестати турбуватися. Це дуже мені…
Одного разу учні запитали: - Учитель, як правильно почати розмову з покупцем, прийшовши до нього в гості? …
Йшов сніг. Взимку це справа звичайна. Погода була тихою, і великі пухнасті сніжинки не поспішаючи кружляли в химерному…
Вилупилося пташеня став рости і розвиватися, але притаманна йому здатність літати ніяк не проявляється.Іноді він питав…
добро і злоОдного разу, ще при соціалізмі фізрук однієї зі шкіл Узбекистану на весняних канікулах влаштував…
ТорОдного разу, давним-давно, великий бог-громовержець Тор прямував по землі, і зустрів він одну людину з острова…
Здоров`я людини, в тому числі психологічне, залежить від багатьох чинників. Людина може довго ходити до психолога,…
Як епіграф до сьогоднішньої статті я хочу навести таке висловлювання: «Людина, що повторює одні й ті ж дії з дня…
Екщо у Вас є час і бажання, то доцільно провести загальну розминку-енергетизації всього організму. При цьому структура…
Незабутнє враження, має виробляти вашу комерційну пропозицію! Запам`ятайте раз і назавжди: комерційна пропозиція,…
Уявіть собі планету Земля. Що у нас внизу: люди, ліси, дороги, будинки, міста і купа інших об`єктів. Що у нас…
Ми вже говорили про те, що часом необхідно брати тайм-аут і обдумати становище справ. Запам`ятайте, що тільки тоді,…
Тссю Ямаске, що став секретарем імператора Мейдзі і одним із засновників сучасного кендо, народився в Едо (Токіо)…
Скарги. Завжди знайдеться законне місце для скарг. Але якщо ви дасте цієї смертельної хвороби - скарг - здолати…
Сила звички: як вибратися з ями і стати успішним за 21 день? Напевно, багато хто не раз замислювалися: ось з…
Існує цілком реальна історія про фермера, який жив в Африці, в оточенні сусідів, від яких раз у раз чув розповіді про…
Найскладніше на перших порах, це навчитися розуміти, як використовувати розташування меблів по фен шуй для гармонії в…
Вітаю вас брати і сестри! Ісус любить всіх у коло! І сказав господь вам Плодіться, і розмножуйтеся, і гріх…