Православна психотерапія
Якщо до недавнього часу психотерапія перебувала майже в повній невідомості, то зараз цей вид психологічної діяльності…
Один рабин дуже пишався своєю вірою в Бога. Раз у раз він повторював: «Я вірую в Господа».
І ось одного разу сталася повінь. Вода постійно прибувала. У будинок до рабина прийшли люди і сказали:
- Ми залишаємо це місце. Пішли з нами.
На що рабин відповів:
- Ні, я залишаюся. Я вірую в Господа. Він врятує мене.
Вода продовжувала прибувати. До будинку підплив човен, і люди, які сидять в ній, сказали:
- Тут є ще одне місце. Поїхали з нами, адже вода все прибуває.
Рабин відповів:
- Ні. Я вірую в Господа.
Човен поплив. Потім прийшла інша, але рабин відмовився сісти і в неї: він вірив, що буде врятований Богом. Нарешті, прилетів вертоліт, і звідти крикнули:
- Гей, це твій останній шанс. Ми кинемо мотузку, по ній ти зможеш забратися сюди, більше допомоги чекати нізвідки.
Але рабин відмовився і на цей раз. Вода продовжувала прибувати, і він, зрозуміло, потонув.
Зустрівши на небесах Бога, рабин спитав його:
- Я так вірив в Тебе, Господи, як же Ти дозволив мені потонути?
На що Бог відповів:
- Я тричі намагався врятувати тебе: двічі по моїй волі до твого дому припливали човни, а потім я посилав навіть вертоліт.
Якщо до недавнього часу психотерапія перебувала майже в повній невідомості, то зараз цей вид психологічної діяльності…
У кожного малюка настає такий період, коли питання з нього так і сипляться. Його цікавить буквально все - і чому хмари…
Якщо ти не готовий до успіху, ти готовий для провалуТвоє життя завжди буде рухатися в напрямку твоєї найсильнішою…
Тема: Як я схудла. Коли мені виповнилося 30 років, я вирішила що зараз або ніколи. Важила я під 80 кг з ростом 164 см,…
Одного ранку Учитель зібрав усіх своїх учнів і сказав їм: - Чим відрізняється товар «цеглини» від…
про жебракаВже більше тридцяти років жебрак сидів на узбіччі дороги. Одного разу повз проходив мандрівник.- Подайте…
Історія про двох друзів, які йдуть в пустеліУ якийсь момент друзі посперечалися, і один з них дав ляпаса…
про БогаДавним-давно, далеко на Сході зібралися чаклуни і маги з усього світу.Там були і світловолосі ясноокі волхви…
Двоє в трубіВ середині 20-х років молодий єврей прийшов до відомого нью-йоркському рабину і заявив, що хоче вивчити…
Коли Бог зробив чоловіка і жінку, він поселив їх разом в одному будинку. Чоловік і жінка силою були рівні, і, якщо…
Здоров`я людини, в тому числі психологічне, залежить від багатьох чинників. Людина може довго ходити до психолога,…
Лін-чи сидів на березі річки, коли до нього підійшов філософ, вклонився і задав питання: «Яка суть вашого…
У мене є кілька питань, над якими я хотів, щоб Ви подумали. Перший з них: Чому Ви повинні намагатися? Діти часто…
Одним з найважливіших якостей успішної людини є повна несприйнятливість до чужої думки. Особливо негативному.…
Мій друг Монті Робертс - власник ранчо в Сан-Ісідро. Він запросив мене погостювати в його будинку, а також…
Не секрет, що в цьому житті ми маємо смертні тіла, схильні до хвороб і старіння. Та й сама смерть в більшості випадків…
До одного дуже старому Учителю прийшов принц і сказав: - Мене послав батько. Він старий і не проживе довго. Він…
Молодий токійський лікар на ім`я кусудам зустрів однокашника, який вивчав тепер дзен. Він запитав його, що ж це…
Це історія про дитинство Такуана. В наші дні золотих рибок можна купити на ринку дуже дешево, але за часів Осі…
Прочитав філдрепорт poker faca і вирішив написати про свій перший раз .. Справа була на початку літа!) На вулиці…
Одна молода жінка захворіла і була близька до смерті. - О, я так сильно люблю тебе, - сказала вона своєму…