Можливості волонтерської діяльності студентів-психологів з дітьми з неблагополучних сімей
Існує безліч факторів, що дозволяють віднести сім`ю до типу неблагополучних. Патологічні особливості батьків, подружні…
Історія про двох друзів, які йдуть в пустелі
У якийсь момент друзі посперечалися, і один з них дав ляпаса іншому.
Останній, відчуваючи біль, але нічого не кажучи, написав на піску:
«Сьогодні мій найкращий друг дав мені ляпаса».
Вони продовжували йти, і знайшли оазис, в якому вони вирішили скупатися. Той, який отримав ляпас, ледь не потонув, але його друг врятував. Коли він прийшов до тями, він написав на камені: «Сьогодні мій найкращий друг врятував мені життя».
Той, який дав йому ляпаса, а потім врятував життя, запитав його:
- Коли я тебе образив, ти написав на піску, а тепер ти пишеш на камені. Чому?
Друг відповів:
- Коли хто-небудь нас ображає, ми повинні написати це на піску, щоб вітри могли стерти це. Але коли хто-небудь робить щось добре, ми повинні вигравіювати це на камені, щоб ніякий вітер не зміг стерти це.
Навчися писати образи на піску і гравірувати радості на камені.
Існує безліч факторів, що дозволяють віднести сім`ю до типу неблагополучних. Патологічні особливості батьків, подружні…
Проблема взаємовідносин тещі і зятя давно вже обросла анекдотами, але від цього не стала менш глибокою. І вона не…
Ви ніколи не помічали, що багато людей навколо вас постійно скаржаться на брак часу. Вони постійно чимось…
У найскладнішій ситуації, коли все відвертаються від тебе і не хочеться йти далі. Не хочеться рухатися вперед.…
Здавалося б, ще кілька років тому Ви зі своїми друзями ходили в нічний клуб і танцювали всю ніч. А рік тому зібралися…
Очі можуть дуже багато сказати про людину. навіть простий вибір малюнка очі відкриває таємниці підсвідомості…
Одного разу до Вчителя прийшов учень і запитав: «Учитель, я кілька днів намагаюся продати велику партію…
Людина йшла берегом і раптом побачив хлопчика, який піднімав щось з піску і кидав в море.Чоловік підійшов ближче і…
Коли наближається весна, у студентів старших курсів настає гаряча пора, коли необхідно написати дипломну роботу і…
6 ранку, дзвонить будильник. Ти знаходиш його навпомацки. Піднімаєшся. З закритими очима йдеш у ванну. Потім на…
шаблон - це дуже добре працює шматок, придуманий кимось до вас, і випробуваний в полях тисячами людей. Мета…
Лін-чи сидів на березі річки, коли до нього підійшов філософ, вклонився і задав питання: «Яка суть вашого…
Є ОЖП 5 балів, яку мій друг регулярно має. Я його підбив на ЧЖЧ він погодився. Домовилися що я прийду до нього…
Всім нам часто доводиться чути «він - справжній друг» або «він виявився поганим другом». Всі ми…
День добрий камаради) Пишу то що трапилося буквально 20 хвилин тому) Історія така. Вирішили з другом в клуб піти…
Мій друг Монті Робертс - власник ранчо в Сан-Ісідро. Він запросив мене погостювати в його будинку, а також…
Молодий токійський лікар на ім`я кусудам зустрів однокашника, який вивчав тепер дзен. Він запитав його, що ж це…
Найкраще розроблені методи, які допомагають боротися зі страхами першої групи. Психотерапевти виявляють подія, яке…
Ну що ж, прийшов час і мені взяти участь в естафеті, яку мені передав Кирило Гурбанов. Якщо ви краще дізнаєтеся мене,…
Скарги. Завжди знайдеться законне місце для скарг. Але якщо ви дасте цієї смертельної хвороби - скарг - здолати…
Вообщем нудно стало одному виходити в поле. Зайшов на пікап форум, в тему з моїм містом. І відправив запрошення в…