Як подолати відмазки
Ось бачиш сексуальну дівчину, з якою хочеш познайомитися - ні, давай чесно, ти не хочеш з нею знайомитися, ти…
«Давним давно 2 друга ... .які любили один одного як рідні брати ... були закохані в одну дівчину ... Один знав, що інший любить дівчата і інший знав, що той любить дівчину ... але вони не знали, що вони люблять одну і ту ж дівчину ...
В один день вони пішли робити їй пропозицію ...
Пішли вони в різний час ...
Вона сказала першому: «Бачиш ту гору ...», він сказав: «Так, бачу ...»
Вона сказала: «о 12 годині ночі, там повинен горіти факел ...
Зробиш це, буду я твоєї .... А якщо ні ... значить немає », Він пішов ...
Слідом за ним прийшов інший ... .. Він зробив їй пропозицію ...
Вона сказала йому: «о 12 годині ночі, на тій горі буде горіти факел, якщо ти згасиш його, буду я твоєї ...»
Хлопець погодився ... Прийшов час ... Хлопець о 12 годині запалив смолоскип ... .. о 12:05 прийшов хлопець. Побачив одного і запитав: «брат мій, що ти тут робиш?»
Він розповів про договір з дівчиною і запитав його, що він тут робить ....
І він відповів йому ... «Я прийшов, щоб допомогти тобі охороняти цей вогонь ...»
Ось бачиш сексуальну дівчину, з якою хочеш познайомитися - ні, давай чесно, ти не хочеш з нею знайомитися, ти…
Уривок з пикаперского Біблії - книги Біблії приєднуйся - покажи свій бредогенератор І подивився бог як живуть…
Розповім маленьку історію з свого особистого досвіду і сподіваюся вона кому то допоможе. Вихідні, прийшов з…
Одного разу до Вчителя прийшов учень і запитав: - Учитель, я помітив, що часто втрачаю клієнта абсолютно…
Одного разу до Вчителя прийшов учень і запитав: «Учитель, я кілька днів намагаюся продати велику партію…
Знайди свій варіант Хлопець 1: Хлопець - "Гей красуня, підемо погуляємо?" - 99% дівчат на це ніяк не реагують.…
Коли Йено прийшов до Майстра, той сказав: - Навіщо ти прийшов до мене? Немає ніякої необхідності для тебе бути…
День добрий камаради) Пишу то що трапилося буквально 20 хвилин тому) Історія така. Вирішили з другом в клуб піти…
Через два місяці семінарів, я повернувся в Лос-Анджелес, щоб зробити перепочинок. Але я не зміг спокійно сидіти…
Пам`ятаю ще в 16 років, я читав в інтернеті про пікап, тоді тільки про нього дізнався, готувався тоді я вступати…
Щоночі після клубу або побачення, учні та пікап-артисти постили в Інтернеті історії, так звані філд-репорти. Вони…
Всім привіт, ось на днях відбулася така історія, взагалі сидів я вдома один, настрою не якогось, дивлюся…
Допікаповскій період пікап тренера Пам`ятаю виїхав я на літо до тітки в Казахстан, так країну подивитися,…
Це моє перше спокушання з використанням пікапа. Познайомився на вулиці з дівчиною 6 (висока блондинка, правда…
Справа була взимку! їхав я значить в автобусі після роботи. і коли виходив вже на своїй зупинці помітив одну…
Гуду був свого часу наставником імператора. Незважаючи на це, він мав звичку подорожувати в поодинці, як простий…
Молодий токійський лікар на ім`я кусудам зустрів однокашника, який вивчав тепер дзен. Він запитав його, що ж це…
Напишу випадок який зі мною стався півтора роки тому! значить справа була так, у мого друга була днюха, ми…
Це історія про дитинство Такуана. В наші дні золотих рибок можна купити на ринку дуже дешево, але за часів Осі…
День почався так собі. Прокинувся близько 12ти годин настрою ніякого. Пол дня поневірялася херней, а потрібно було…
Одна молода жінка захворіла і була близька до смерті. - О, я так сильно люблю тебе, - сказала вона своєму…