Діна рамендік - психологія управління
Рік випуску: 2007 Назва: Психологія управління Автор: Рамендік Д. М. виконавець: Ірина Ерисанова Жанр: Психологія…
Назва: 20 великих відкриттів в дитячій психології
Автор: Уоллес Діксон
видавництво: Прайм-Еврознак
Рік видання: 2007
сторінок: 448
формат: doc. і pdf. в rar. архіві
Розмір: 3,83 Мб і 20.1 Мб - відповідно
якість: середнє
від видавця
Ця унікальна книга представляє огляд двадцяти досліджень, кардинально змінили наші знання про розвиток і становлення особистості і поведінці людини. Книга змушує випробувати хвилювання першовідкривача, відчути себе учасником революційних подій в дитячій психології під керівництвом Піаже і Виготського, Хомського і Бандури, Боулбі і Бронфенбреннер, Томаса і Ейнсворт, Анастази, Гілліган та інших видатних майстрів.
Книга Уоллес Діксон "20 великих відкриттів в дитячій психології" буде цікава самому широкому колу читачів, які цікавляться історією становлення та сучасними досягненнями в дитячій психології.
Передмова
Глава 1. Введення
Глава 2. Від молюсків до малюків: біологічні принципи і психологічні ідеї
Глава 3. З чого починається мислення
Глава 4. Марксистська революція в психології
Глава 5. Це бачать очі
Глава 6. «Принцип розвідного моста»
Глава 7. «Чи знаєте ви, що знаю я?»
Глава 8. Мовне розвиток і «Теорія Великого Вибуху»
Глава 9. Адам і Єва і дослідження в Райському саду
Глава 10. Любить - не любить
Глава 11. Невідомий еластичний трос
Глава 12. Ця незнайома ситуація
Глава 13. «Тобі це заподіє набагато більше болю, ніж мені»
Глава 14. Мавпа бачить, мавпа робить
Глава 15. Етика турботи: це шлях жінки
Глава 16. «Якби ти народилася першою, то мені б уже вистачило»
Глава 17. Броненосці - не єдині ссавці, у яких є панцир
Глава 18. Як разом з водою не виплеснути дитину
Глава 19. Хореографія танцю природа - виховання
Глава 20. Немає диму без вогню і вогню без диму
Глава 21. Мозок кошенят як підмога у вивченні розвитку
Глава 22. Державні органи, школи і магазини: рівні зі складною структурою, що впливають
глосарій
Рік випуску: 2007 Назва: Психологія управління Автор: Рамендік Д. М. виконавець: Ірина Ерисанова Жанр: Психологія…
«Наука про те, як стати багатим» - може стати першою книгою, з якої ви дізнаєтеся про силу своєї…
Назва: Я і мій внутрішній світ. Психологія для старшокласників Автор: Вачков І. В., Битянова М. Р. видавництво: Пітер…
Назва: Протистояння сектам і контролю над свідомістю Автор: Стівен Хассен видавництво: АСТ Рік видання: 2006 …
Назва: Психологічна підготовка до ЄДІ. Робота з учнями, педагогами, батьками. Автор: М. Ю. Чибісова Рік видання: 2009…
Назва: Антистрес-тренінг Автор: Каменюкін А.Г., Ковпак Д.В. видавництво: Пітер рік: 2008 сторінок:224 формат: pdf…
Назва: Вікові кризи дорослості Автор: Малкіна-Пих І. Г. видавництво: Ексмо рік: 2005 сторінок: 115 формат: doc…
Назва: Перевірте розвиток дитини: 105 психологічних тестів Автор: Чередникова Т. В. видавництво: СПб .: Речь Рік…
Назва: Психологія спілкування в дитячому віці Автор: Б. С. Волков, Н. В. Волкова видавництво: Пітер Рік видання: 2008…
Назва: Практикум з психологічних ігор з дітьми та підлітками Автор: Битянова М.Р. та ін. видавництво: СПб .: Пітер …
Назва: Вибір професії: тренінг для підлітків Автор: Тюшев Ю. В. видавництво: СПб .: Пі-тер рік: 2009 сторінок: 160 …
Назва: Довідник практичного психолога Автор: Малкіна-Пих І. Г. видавництво: Ексмо рік: 2005 сторінок:784 формат:…
Назва: Технологія організації та ведення бізнес-тренінгу Автор: Венщікова Ірина видавництво: АСТ Рік видання: 2006 …
Назва: Психологічна допомога в кризових ситуаціях автори: І. Г. Малкіна-Пих видавництво: Ексмо Рік видання: 2009 …
Назва: Діагностика інтелекту методом рисуночного тесту Автор: Степанов С.С. видавництво: М .: Сфера Рік видання:…
Назва: Комп`ютерна залежність: формування, діагностика, корекція і профілактика Автор: Юр`єва Л.Н., Больбот Т.Ю. Рік…
Назва: Діагностика розумового розвитку дітей Автор: М. К. Акімова, В. Т. Козлова серія: «Дитячому…
Назва: Комунікативний тренінг (педагоги, психологи, батьки) автори: Г. Б. Монина, Е. К. Лютова-Робертс видавництво:…
Назва: Мова рухів тіла. Як читати думки навколишніх по їхніх жестах Автор: Аллан Піз видавництво: Ексмо рік: 2007 …
Назва: Арт-терапія в роботі з дітьми укладач: Кисельова М.В. видавництво: СПб .: Речь рік: 2007 сторінок: 160 …
Назва: 18 програм тренінгів: керівництво для професіоналів Автор: Чикер В.А., Капустіна О.М., Захарова А.М. …