Як спокусити дівчину швидко, як робити фасти
Ти ще проводиш побачення, щоб спокусити дівчину? Ти вважаєш, щоб розкрутити дівчину на секс, її треба запросити на…
У своїй «Книзі п`яти кілець» знаменитий японський майстер фехтування Міямото Мусасі описує такий випадок, колись з ним стався.
Уже будучи визнаним майстром бою на мечах, він мирно спочивав один раз прямо в приміщенні, де зазвичай проходили його заняття з учнями. Один з них заглянув туди. Побачивши сплячу сенсея, юнак подумав, що уві сні навіть цей могутній боєць стає безпорадний, як немовля, і що вбити його в дану хвилину не складає жодної праці.
Не встиг учень додумати свою геніальну думку до кінця, як Міямото Мусасі вже стояв навпроти нього в бойовій позиції, стискаючи в руці меч, з яким не розлучався навіть уві сні. «Дивно, - сказав майстер, окинувши пильним поглядом юнака. - Ніколи ще інтуїція мене не підводила. Я виразно відчув небезпечні думки біля себе ». Тільки через багато років учень зізнався знаменитому бійцеві, що за думка відвідала його в той раз ...
Ти ще проводиш побачення, щоб спокусити дівчину? Ти вважаєш, щоб розкрутити дівчину на секс, її треба запросити на…
Один із шляхів створення пізнавальної мотивації - введення проблемних сітуацій.Введеніе проблеми в навчальну програму…
Нерозуміння завжди викликає агресію. Агресія є мірою нерозуміння. А то, що ефективні ненормальні - це точно. Тому…
У нинішні часи говориться багато нісенітниці про майстрів та учнів, про спадкування вчення майстра улюбленими…
Один з кращих учнів запитав: - Учитель, що робити, якщо покупець не хоче віддавати гроші за товар, який він давно…
Одного разу учень сказав Учителю: - Учитель, я придумав багато удосконалень і поліпшень для підприємства, в якому…
Одного разу учень запитав: - Учитель, недавно я знайшов нову роботу - комерційним директором, і у мене тепер в…
Одного разу до Вчителя прийшов учень і запитав: «Учитель, я кілька днів намагаюся продати велику партію…
Дитячий відпочинок можна скрасити різними заняттями, читанням книг, прогулянками, рукоділлям. Іноді батьки самостійно…
Один Самурай з провінції приїхав у справах в Едо (Токіо) і в якості супроводжуючого взяв з собою свого слугу -…
Третій сьогун Іемііу вивчав техніку фехтування хаявадза під керівництвом майстра меча пана Ягю Тадзіма-но-ками. …
Коли Йено прийшов до Майстра, той сказав: - Навіщо ти прийшов до мене? Немає ніякої необхідності для тебе бути…
У Китаї, в черговий період смути, коли Китай розпався на купу ворогуючих між собою царств, які воювали один з…
На початку XIX століття в Японії жив знаменитий майстер кендо на ім`я Сокен. Одного разу в його будинку завелася…
Гуду був свого часу наставником імператора. Незважаючи на це, він мав звичку подорожувати в поодинці, як простий…
Cінмен Мусаси-но-Камі Фудзівара-но-Генсін, більш відомий під ім`ям Ідзумі Міямото Мусасі, народився в селі Міямото…
Це історія про дитинство Такуана. В наші дні золотих рибок можна купити на ринку дуже дешево, але за часів Осі…
Тссю Ямаске, що став секретарем імператора Мейдзі і одним із засновників сучасного кендо, народився в Едо (Токіо)…
Одна молода жінка захворіла і була близька до смерті. - О, я так сильно люблю тебе, - сказала вона своєму…
В Японії у воїнах виховують пильність, усвідомленість. Це є основою навчання, все інше - другорядне. Мистецтво…
Поки я грав в папочку, Містері кружляв по спіралі. Висадити його у клубу було на найкращою ідеєю. Патрісія ще…