Притча про блудного сина
І було у людини одного два сина і дізнався один син про пікап і сказав, дай мені мою частину спадщини і я пойду…
Класна притча, перший раз почув її з Книги Для героїв Володимира Тарасова, всім рекомендую цю книгу в обов`язковому порядку!
Селянин, який мав коня, вважався найбагатшою людиною в своєму селі. Йому заздрили.
Але коли його кінь пішла в ліс і не повернулася, йому перестали заздрити, а деякі навіть шкодували його. Коли ж його кінь повернувся і привела з собою нічийного коня, все знову стали йому заздрити. А тут його син упав з коня і зламав ногу. Багато перестали заздрити йому. Але ось почалася війна, всіх хлопців забрали в армію і вбили на війні, а його кульгавого сина не взяли, і все знову стали заздрити йому.
Тільки сам селянин не журився і не радів. Він не вмів цього робити, тому що не вмів передбачати майбутнє і не розумів, яка користь від печалі і радості.
І було у людини одного два сина і дізнався один син про пікап і сказав, дай мені мою частину спадщини і я пойду…
У кожному з нас є такий недолік і тільки нам вибирати як його сприйняти. Почувши від подруги, що у неї нова машина, ми…
Про чоловічу дружбу говорять всі. Чомусь чоловіки, впевнені в тому, що один завжди встане поруч, прикриє спину і ніколи…
Володимир Тарасов - ПолководецьРік випуску: 2009 Автор: Володимир Тарасов виконавець: Володимир Тарасов Жанр:…
Цікаво, чи є серед людей той шляхетний чоловік, який ніколи нікому не заздрив? Чи не порівнював себе з кимось іншим і…
Заздрість - це одна з пристрастей людських. Це почуття здатне штовхнути людину на підлість, зрада, злодійство.…
Заздрість погане почуття, воно вважається одним з семи смертних гріхів і розглядається суспільством як почуття, гідне…
Як брехати правдоюНіцше писав, що за допомогою правди можна обманювати і захоплювати куди завгодно. Але наш герой…
Відразу слід обмовитися, що повністю прибрати заздрість зі свого життя навряд чи вдасться. Бо, як уже було сказано,…
Один з кращих учнів запитав: - Учитель, що робити, якщо покупець не хоче віддавати гроші за товар, який він давно…
добро і злоОдного разу, ще при соціалізмі фізрук однієї зі шкіл Узбекистану на весняних канікулах влаштував…
Першим почав Він. - Я тебе люблю. Її пересмикнуло, але перекладач зробив Їй знак і сказав: - Він каже: «У…
Заздрість - одне з найважчих людських почуттів. У заздрості є все: і роздратування, і злість, і відчай, і образа, і…
Якщо ви уважно придивитеся до свого оточення, то зможете виявити людину, але якого сиплються неприємності як мука з…
Сьогодні люди настільки звикли до зручностей, що якщо їх перемістити жити в минуле століття, то вони напевно б не…
Власний успіх може змусити нас хвилюватися про те, що оточуючі будуть нам заздрити і намагатися чимось нашкодити.…
Як часто доводиться чути від людей: «я ніколи нікому не заздрю, тому що заздрити - це погано». Я…
Знання, сила духу і спокій. Я хочу розповісти не про порожні роздумах а про реальні відкриття. І я маю реальні…
Кожен з нас знає дивних людей, які бажають меншого, ніж могли б отримати. Вони не обділені здібностями, деякі з…
Ось знову поговорив зі знайомим, і закипіло все всередині: як набридає весь час розвінчувати міф про те, що чим…
Безумовно, кожен з нас бажає для себе кращого життя: хтось хоче більше грошей, хтось здоров`я, а хтось - кохання. При…