«Всі ми творіння на день»: рецензія психотерапевта
Я - лікар, і часто мені важко висловити радість - невимовну радість, - яку я відчуваю під час терапевтичного процесу, а…
Назва: Ти богиня! Як зводити чоловіків з розуму
Автор: Марі Форлео
видавництво: Ексмо
Рік видання: 2010
сторінок: 256
формат: doc. і chm. в rar. архіві
Розмір: 3,21 Мб
якість: відмінне
У ваших руках книга, яка назавжди змінить вас і ваше особисте життя. Перш за все ви дізнаєтеся, чому раніше вам не вдавалося зустріти і залучити гідного партнера. Ви також зрозумієте, як розкрити свій потенціал і стати настільки чарівною, що перед вами навряд чи зможуть встояти чоловіки. І нарешті, ви навчитеся жити повним життям і будувати гармонійні і приносять задоволення відносини.
"Ти богиня! Як зводити чоловіків з розуму »- це більше, ніж простокніга про відносини. Це книга про те, як розширити можливості жінок любоговозраста і способу життя, Я ведуча на радіо «Web Sorority Talk radio» і частослишу від успішних в бізнесі жінок, що вони хотіли б бути настільки жеуспешнимі і в любові. Ця книга показує жінкам, як перестати зацікліватьсяна своїх маленьких недоліках і почати пишатися достоїнствами, Цілком іліотдельнимі фрагментами, але цю книгу неодмінно варто прочитати кожній жінці, яка хоче відчути свою силу і почати собі подобатися! »
«Це блискуча книга! Проста і тим не менш неймовірно глибока. Якщо ви хочете стати бажаною і при цьому розвинути впевненість в собі, постарайтеся відчути кожне слово книги «Ти - богиня! Як зводити чоловіків з розуму »! Ви залишитеся в повному захваті. Крім того, ще довгі і довгі роки ви зможете користуватися набутими навичками ».
«Нарешті з`явилася книга, яка показує, що в основі чудових відносин з іншими людьми лежить справжнє взаємовідношення вас і вашого внутрішнього« я ». Ідеї, представлені в книзі «Ти - богиня! Як зводити чоловіків з розуму », допомогли мені сформувати глибоке і позитивне самосвідомість, що відразу ж значно змінило динаміку моїх особистих відносин».
«Книга Марі« Ти - богиня! Як зводити чоловіків з розуму »- це доступний« буквар »для кожної жінки, яка хоче відмінно себе почувати і домогтися найкращих результатів у всіх сферах життя. Її можна розцінювати як спосіб залучення до кращого способу життя ».
«Я психотерапевт, і я багато років вчила людей долати блоки в стосунках. Марі потрапила в точку, її книга показує людям, як встановити зв`язок з собою, а саме це і є ключ до того, щоб отримувати від життя більше! Приголомшлива книга! »
«Ваша книга мене вразила. Вона актуальна, вона як ковток свіжого повітря, як ніби мені дозволили дихати. Всім тим, хто прочитав цю книжку принесе дивовижну свободу Вона необхідна всім жінкам, і неважливо, є в їхньому житті чоловік чи ні Дякую за вашу чудову книгу і прекрасне серце. Ваша книга мене схвилювала і змінила, і тепер я готова двадцять чотири години на добу, сім днів на тиждень бути собою, повнокровним і чарівною »,
«Це незвичайне керівництво, необхідне для всіх нас, жінок, яким потрібно підвищити самооцінку! Я Королева травлення, тому мені подобається, що у мене дійсно все добре, а для того, щоб бути чарівною, спокій не просто бажано, воно обов`язково ».
«Мій чоловік був в шоці, коли побачив назву книги« Ти - богиня! Як зводити чоловіків з розуму »... Але тепер він заспівав по-іншому. На вигляд прості (але надзвичайно потужні) методи з книги Марі несподівано повернули іскру нашому шлюбу, який триває ось уже сім з половиною років. Повірте мені, завдяки тому, що ви дізнаєтеся, будь-який чоловік буде задоволений, як слон, а ви швидше за все дізнаєтеся багато нового про себе. Чудова книга! »
«Якщо ви готові підвищити свій коефіцієнт привабливості, то це легке, захоплююче читання допоможе вам бути впевненими в тому, що ви чарівні, а ваше нове ставлення до себе стане притягувати до вас чоловіків, як магніт. Використовуйте ця стратегії і в бізнесі, тоді, можливо, ви станете чарівною ще і для клієнтів! »
«Як індивідуальний тренер, я щодня чую про жіночих невдачах в сфері відносин Так що я вдячна Марі Форлео, яка вчить жінок з ними справлятися. Вона показує нам, що ми завжди можемо проявити ініціативу! Її книга «Ти - богиня! Як зводити чоловіків з розуму »весела і оптимістична, і вона дійсно необхідно часу на прочитання!»
"Ти богиня! Як зводити чоловіків з розуму »- дійсно чудова і чесна книга, на кожній сторінці якої ви знайдете по Перлинці дотепності і гумору. У минулому я страждала від комплексу гидкого каченяти, але тепер я змогла іспользоеать новий підхід і змінила своє життя, відкрила власну красу і придбала впевненість в собі настільки, щоб стати сексуальною і отримати вражаючі результати на романтичній арені Нью-Йорка ».
«Це відмінна книга для всіх жінок незалежно від того, є у них романтичні стосунки чи ні. Дуже рекомендую прочитати і застосувати всі на практиці. Я повністю згодна з тим, про що йдеться в книзі, і мені не терпиться побільше цих рад використовувати в своєму житті! »
«Я працюю з безліччю різних жінок і можу сказати, що якщо жінка буде дотримуватися порад Марі і досягне такого рівня, як описує Марі, та вона відчує себе неймовірно привабливою. Марі говорить про те. як жінка може стати по-справжньому живою. Адже це приваблює кожного, цього неможливо опиратися. Дана робота - щось більше, ніж просто книга про стратегії у відносинах, це книга про те, як доторкнутися до самих глибинних скарбів життя ».
«Книга« Ти - богиня! Як зводити чоловіків з розуму »корінним чином змінить ваш образ думок і поведінки у відносинах і в житті. Надзвичайно ефективні стратегії Марі, що допомагають випробувати справжнє почуття любові, відчути глибоке розуміння самої себе і знайти особисте благополуччя - це магія а чистому вигляді! Якщо ви хочете дізнатися секрет того, як перемагати в любові і в житті, прочитайте цю книгу прямо зараз ».
"Ти богиня! Як зводити чоловіків з розуму »- це вражаюча книга! Я закохалася 8 кожне її слово! Я відчуваю себе сильною і щасливою, і таким же я бачу світ навколо себе Я читаю цю книгу майже кожен день, тому що завжди ношу її в своїй сумочці. Ця книга по-справжньому змінила моє життя. У ній є те, що повинна знати кожна жінка, Дякую за те, що ви написали цю чудову книгу! »
«Я не можу в повній мірі висловити свою подяку за створення такої книги. Я повинна сказати, що це одна з кращих моїх покупок за все життя. Ваша робота насправді багато прояснила, і для мене тепер відкрита життя, якої мені завжди хотілося жити. Тепер я живу життям, яка приносить мені справжнє задоволення, а про тих безглуздих проблеми з минулого, які не виходило контролювати, я навіть не згадую. Я дуже чекаю ваших нових робіт. І ще раз спасибі вам! »
«Ця книга просто змінила моє життя! Раніше кожен день був для мене болісною боротьбою, але тепер я майже без зусиль досягаю того, чого хочу від життя. Зміни вражаючі, але найважливіше те, як швидко змінилося моє життя. "Ти богиня! Як зводити чоловіків з розуму »- це набагато більше, ніж книга про відносини, - це незамінний в життя керівництво»
Відгуки на книгу
Подяки
Передмова
Частина 1. Ключ до того, як зводити чоловіків з розуму
Глава 1. Азбука привабливості
Глава 2. П`ять істин, які повинна знати кожна чарівна жінка
Істина 1: Відносини вас не врятують
Істина 2: Відносини - це нові духовні можливості, а не обмін потребами
Істина 3: Ви живете зараз - і це головне
Істина 4: Чоловік - це товар, який продається «як є», так що або ти будеш любити його, або кинь, крихітко!
Істина 5: Якщо ви хочете гарантій в любові, ви не хочете любові
Глава 3. Сім звичок дуже непривабливих жінок,
або Перешкоди на шляху до того, щоб зводити чоловіків з розуму
Відразлива звичка 1: Зухвала жалість поведінку - універсальний відлякувач чоловіків
Відразлива звичка 2: Нескінченна невпевненість
Відразлива звичка 3: Невміння спілкуватися
Відразлива звичка 4: Неохайний і неохайний зовнішній вигляд
Відразлива звичка 5: Жорсткий і озлоблений погляд на життя
Відразлива звичка 6: уїдливо і критична
Відразлива звичка 7: Нудна в ліжку
Частина 2. Вісім секретів залучення чоловіків
Глава 4. Секрети привабливості
Секрет 1: До біса правила
Секрет 2: Викиньте свій список якостей ідеального чоловіка
Секрет 3: У змаганні чоловіків і жінок програють всі
Секрет 4: Батьки ні при чому (але навіть якщо і причому ...)
Секрет 5: Позбавтеся від своєї історії
Секрет 6: Припиніть скаржитися і почніть привертати увагу,
або Як і де зустріти чоловіків більше, ніж ви можете собі уявити
Секрет 7: Живіть повнокровним життям,
або Як зробити так, щоб він хотів вас все більше, і більше, і більше
Секрет 8: Ідеальна обгортка, або Як бути чарівною, чудовою, надзвичайною,
спокусливою і ефектною жінкою 7 днів на тиждень і 24 години на добу
Частина 3. Підіб`ємо підсумки
Глава 5. Двадцять один відповідь на ваші найактуальніші питання про відносини
Глава 6. І що тепер!
Я - лікар, і часто мені важко висловити радість - невимовну радість, - яку я відчуваю під час терапевтичного процесу, а…
Володимир Тарасов - ПолководецьРік випуску: 2009 Автор: Володимир Тарасов виконавець: Володимир Тарасов Жанр:…
Вітаю тебе, мій читач. Сьогодні пропоную вам познайомитися зі Світланою і її книгою «Як спланувати своє життя,…
Таємниці про те, як зводити дівчат і чоловіків з розуму, давно розкриті. Як вже відомо, дівчат у своєму…
Назва: Настільна книга практичного психолога. Книга 2. Автор: Е. І. Рогов видавництво: Владос рік: 2006 сторінок: 447…
Назва: Казкова підготовка до справжньої школі Автор: Громова Т.В. видавництво: генезис рік: 2003 сторінок: 86 …
Назва: Енергія паузи. Психологічні ігри та вправи Автор: К. Фопель видавництво: генезис Рік видання: 2006 сторінок:…
Назва: Я і мій внутрішній світ. Психологія для старшокласників Автор: Вачков І. В., Битянова М. Р. видавництво: Пітер…
Назва: 59 кращих ігор та вправ для розвитку управління комунікаціями: Тренуємо спілкування, здатність впливати і…
Назва: Антистрес-тренінг Автор: Каменюкін А.Г., Ковпак Д.В. видавництво: Пітер рік: 2008 сторінок:224 формат: pdf…
Назва: Щаслива дитина Автор: Харрісон С. видавництво: М .: Софія рік: 2005 сторінок: 192 (185 в документі) формат:…
Назва: 20 великих відкриттів в дитячій психології Автор: Уоллес Діксон видавництво: Прайм-Еврознак Рік видання:…
Назва: Спілкуватися з дитиною. Як? Автор: Гіппенрейтер Ю.Б. видавництво: Сфера Рік видання: 2003 сторінок: 118 …
Назва: Корисна книга для хороших батьків. Відповіді психологів на запитання батьків Автор: Т. Г. Янічева видавництво:…
Назва: Коли ваша дитина зводить вас з розуму Автор: Еда Ле Шан видавництво: Прайм-Еврознак Рік видання: 2008 …
З сьогоднішнього дня я починаю викладати переклад книги Карла Мура «18 принципів Щастя». На даному блозі…
Видавництво люб`язно надало мені пару книг для прочитання, щоб я міг висловити свою думку з їх змістом.З назви статті…
Як можна зрозуміти чоловіка? З чого почати? Це простіше, ніж ви думаєте. Вони не такі складні, як ми, жінки! Часто…
Ключ до того, як зводити чоловіків з розуму Кращий спосіб відмовитися від поганої звички - це не звертати на неї…
Секрет 2: Викиньте свій список якостей ідеального чоловіка Мати Тереза Років п`ять тому у мене був свій список якостей…
Секрет 6: Припиніть скаржитися і почніть привертати увагу, або Як і де зустріти чоловіків більше, ніж ви можете собі…