Нотатки божевільного
ТРИДЦЯТЬ СЬОМЕ ТРАВНЯ - МІСЯЦЬ ВЕРЕСЕНЬ. Сьогодні вночі зійшов з розуму. Увечері був нічого - як завжди випив, набив…
Відьма була моторошно страшна, стара, противна і з одним зубом. Вона хотіла вийти заміж за його кращого лицаря Гавейна. Артур сказав, що він не хоче змушувати свого друга це робити і краще помре. Проте, Гавейн сказав, що життя Артура важлива для всього королівства і він згоден одружитися на старій супротивної відьмі.
Після цього життя Артура була врятована, всі раділи і настав час весілля. Лицар Гавейн був справжнім джентльменом, в той час як відьма огидно себе вела, жерла руками і перделах під час весілля.
Коли настала весільна ніч, Гавейн, згнітивши серце, зайшов в спальню. Перед його очима лежала найкрасивіша жінка, яку він коли-небудь бачив. Він здивовано запитав, що сталося. Відьма відповіла, що в подяку за хороше ставлення до неї, коли вона була страшною і гидкою, вона згодна половину часу бути молодою красунею, а половину часу - старою відьмою. Потім вона сказала, що він повинен вибрати, який він хоче щоб вона була днем, а який вночі. Гавейн задумався. Чи хоче він, щоб днем його бачили з красунею, а ночі проводити зі старою карго, або мати днем страшну відьму, а вночі бути з красунею?
Мораль така - не має значення, красива ваша жінка або страшна, розумна чи дурна. Під всім цим вона все одно відьма ...
ТРИДЦЯТЬ СЬОМЕ ТРАВНЯ - МІСЯЦЬ ВЕРЕСЕНЬ. Сьогодні вночі зійшов з розуму. Увечері був нічого - як завжди випив, набив…
Вона хоче щоб з нею познайомилися. Вона хоче дати хлопцеві свій телефон. Вона хоче подзвонити йому першої. Вона…
Сергій був привабливим і чарівним бізнесменом. Він був розлучений 5 років і не прагнув одружитися знову. Він не…
Ольга була закохана в Романа багато років. Роман - класний хлопець: він розумний, добрий і багато чого домігся. Але…
Один з кращих учнів запитав: - Учитель, що робити, якщо покупець не хоче віддавати гроші за товар, який він давно…
«Давним давно 2 друга ... .які любили один одного як рідні брати ... були закохані в одну дівчину ... Один знав,…
Коли Бог зробив чоловіка і жінку, він поселив їх разом в одному будинку. Чоловік і жінка силою були рівні, і, якщо…
Весілля - особлива подія для багатьох людей, яке знаменує новий етап життя, а саме створення нової сім`ї. День весілля…
В житті, напевно, ніхто не зможе ось так відразу сказати, якою ж має бути його друга половинка, якими якостями вона…
У цій статті я б хотіла розповісти про те, як наші дорогі жінки змінюють свій вигляд відразу після того як…
Сергій ВельбовецьЩо ж, сьогодні ми постараємося відкрити завісу над цією страшною таємницею. Отже, почнемо з…
Антропологи і психологи проаналізували погляди різних культур і соціальних груп на жіночність і виявили…
Ессен був ченцем-художником. Перед тим, як почати малювати, він завжди наполягав на тому, щоб йому заплатили…
Це моє перше спокушання з використанням пікапа. Познайомився на вулиці з дівчиною 6 (висока блондинка, правда…
Напишу випадок який зі мною стався півтора роки тому! значить справа була так, у мого друга була днюха, ми…
Прочитав філдрепорт poker faca і вирішив написати про свій перший раз .. Справа була на початку літа!) На вулиці…
День почався так собі. Прокинувся близько 12ти годин настрою ніякого. Пол дня поневірялася херней, а потрібно було…
Одна молода жінка захворіла і була близька до смерті. - О, я так сильно люблю тебе, - сказала вона своєму…
В середині липня, я заплатив за незнайому дівчину в ресторані, у неї картка помилково банку заблокована була.…
Це сталося коли мене поклали в лікарню із запаленням легенів) Проходжу повз жіночої палати, дивлюся там біля вікна…
ШЛЮБ - ЦЕ ПРОДОВЖЕННЯ ЛЮБОВІ ІНШИМИ ЗАСОБАМИСамоіронія - це коли дуже хочеться, але ніяк не можеться. В. ГеоргієвПерш,…